Wie ben ik?

Renée Aben
In 2009 heb ik Aben Personeelszaken opgericht, omdat ik mijn manier van werken flexibel en efficiënt wil inzetten voor MKB ondernemers. Tot 2000 werkte ik als (Intensive care) verpleegkundige. Vanaf 2000 heb ik diverse opleidingen op het gebied van arbeidsrecht, personeelszaken, sociale zekerheden en loonadministratie gevolgd.
 
Kernwaarden
Ik ben betrouwbaar, realistisch en kritisch. Mijn aanpak is persoonlijk, maar ik blijf ook zakelijk. Integriteit is voor mij onontbeerlijk. Dit is een aantal kernwaarden waar ik mij prettig bij voel en waar ik voor sta in alle contacten met werkgevers en werknemers. Werken met mensen betekent dat alle informatie over opdrachtgevers en werknemers discreet, vertrouwelijk en op eerlijke wijze wordt behandeld. Ik streef naar een lange termijn relatie met opdrachtgevers en geloof niet in gewin op korte termijn. Ik hanteer de gedragscode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling waar ik als personeelsadviseur ben ingeschreven.
 
 “Aandacht voor mens en werk”.
Het succes van uw onderneming hangt voor een groot deel af van uw werknemers. Wees helder en maak duidelijke afspraken met uw werknemers. Behandel uw werknemers zoals u zelf behandeld wilt worden. Ik vind het belangrijk een zakelijke houding te hebben omdat een dienstverband ook plichten voor een werknemer inhoudt. Ik wil u daar graag in ondersteunen!  

Werkervaring
Ik ben werkzaam geweest in het MKB en hou van het ambacht en techniek, ik heb daar veel kennis en werkervaring in opgedaan. Beide sectoren trekken mij aan; er wordt hard gewerkt, men is trots op het bedrijf of trots op zijn of haar beroep.

Ik ben door ervaring en bijscholing veelzijdig inzetbaar en kan de deskundigheid en kwaliteit leveren die u van een professionele personeelsfunctionaris kan verwachten. Mijn stijl van werken omschrijft zich het best als no-nonsense, hands-on, doelgericht, praktisch en integer.
 
Sinds 2007 woon ik met veel plezier in Driebruggen in de omgeving van de Reeuwijkse plassen, midden in het Groene Hart en een mooie uitvalsbasis voor mijn werkzaamheden.

Partners
Deze website is gebouwd en wordt beheerd door Ulterius.
 

Renée Aben
De Groendijck 4A
3465 JB Driebruggen

Telefoon  06-10357735
Email  renee@aben-personeelszaken.nl
algemene voorwaarden  algemene voorwaarden
disclaimer  disclaimer
privacy statement  privacy statement

Abonneer op de nieuwsbrieven